Text/HTML

Još jedan susret uživo dogodio se početkom rujna u mađarskoj prijestolnici. Naši partneri, tvrtka „Trebag“, bili su domaćini, treće po redu, Learning, Teaching and Training Activity (LTTA) koja se od 1. do 3. rujna 2021. održala u Budimpešti. U dinamičnoj i pozitivnoj atmosferi odvijale su se radionice s fokusom na brainstorming platformi koju su razvili “trebagovci“ u okviru projekta SILAB, a koja je osmišljena za olakšavanje digitalnog obrazovanja. Moramo se pohvaliti da je ova naša platforma koju možete isprobati OVDJE osvojila visoko treće mjesto za najbolje prijavljeni projektni rad na natječaju kojeg je pokrenuo European Network of Living Labs (eNoll). 

 

Na sastanku su dogovoreni budući koraci projekta. Naši nastavnici provode kratke radionice u novoopremljenoj učionici 001, dogovorili smo se da ćemo na temelju toga napisati priručnik koji će sadržavati materijale sa radionica, fotografije i savjete za primjenu novih inovativnih metoda u nastavi. 

 

Ujedno smo dogovorili i datum posljednje mobilnosti: Inovacijski festival u Rijeci, u drugoj polovici studenoga, kada možete očekivati dolazak naših partnera i njihovih učenika iz Portugala, Bugarske i Grčke te mnoštvo kreativnih radionica i izuzetno zanimljive goste iz područja suvremenih metoda poučavanja.