Text/HTML

Četiri su tima iz naše škole uspješno predstavili svoja idejna rješenja - proizvode kreativne industrije inspirirane mitologijom, Putom svile i glagoljicom na međunarodnom Milenijskom natjecanju 3.prosinca koje ste mogli pratiti uživo na Youtubeu. Ako ste propustili, ovo su njihovi radovi.

Prezentacija aplikacije Put svile

Epizoda serijala Mladi glagoljaši

Turistička brošura Putovima mitova i legendi Istre i Kvarnera

Prezentacija idejnog rješenja tima Atena u kategoriji novi mediji – Ženska ljepota – mit ili stvarnost

 

Tim Atena u sastavu:Luna Antić, Nina Valetić, Ana Jerčinović koristi društvene mreže kao medij za propitivanje je li ženska ljepota mit ili stvarnost. Mentorica je prof. Mirjana Šimunović-Ban.


Tim Perun koji čine Lucijan Mofardin, Lara Gražanić i Marta Jurada osmislio je turističku brošuru kako bi zainteresirali posjetitelje našega kraja za mitove i legende Istre i Kvarnera. Svojim je crtežima pripomogao Lovro Nonković. Mentorica je prof. Mirela Caput.


Klarisa Stanić, Petra Pilipović, Anamarija Buršić predstavile su u timu Suze radosnice ideju o aplikaciji kojom bi poticale korisnike na upoznavanje s povijesnim znamenitostima, ali i na kretanje i brigu za okoliš. Mentorica je prof. Nataša Kuzmar Colnar


Tim MeštRi koji čine Petra Šupuković, Katarina Dragozetić i Laura Vidović snimio je epizodu edukacijskog videoserijala Mladi glagoljaši kojim žele mlađe gledatelje i one koji nisu govornici hrvatskog jezika podučiti glagoljici. Mentorica je prof. Nataša Kuzmar Colnar.