Text/HTML

Školski četvrtak, naizgled kao i svaki drugi, no nekima nije bio kao  svaki. Ženska kros ekipa u sastavu: Antonia Adamec, Irina Travica, Lana Vale i Aurora Valinčić uputila se s profesoricom Majom Mavrinac 9.11. na županijsko natjecanje u Delnice. Ponosni smo što možemo istaknuti kako smo osvojili ekipnu broncu na kros natjecanju PGŽ-a!
 

Kratak put proletio je u priči i dobroj atmosferi koja je vladala cijelim autobusom. Pri dolasku u Delnice obišle smo stazu kako bismo bile spremni(je) na ono što nas čeka. Još manje od sat vremena do starta, počinju pripreme. Presvučene i zagrijane odbrojavamo sitno do početka utrke. Dobivamo zadnje upute i čekamo pucanj koji označava start.

 

Počinje utrka i nestaje napetost, fokus je usmjeren na stazu i na dva i pol kruga pred nama. Nakon istrčanih 1600 m na licima natjecatelja ocrtavaju se osmijesi. Osmijeh ponosa i sreće (jer je gotovo). 
 

Nedugo nakon ženske startala je i muška utrka, a potom uslijedilo proglašenje pobjednika. Ponosno uzimamo brončane medalje. Nakon ovog dana trajno smo inspirirane da ostvarujemo uspjehe na sportskom planu. Tko i ne bi bio inspiriran kad su nam po završetku utrke dodijeljeni sendviči...

 

Aurora Valinčić